planning van de thuiswedstrijden

interclub

Beste Tennisvrienden,

Hierbij de planning van de thuiswedstrijden voor de Interclub van 2019.

De Kapiteinsmappen kunnen bij de opening van het seizoen op vrijdag 12 april afgehaald worden vanaf 19:00 uur.

Enkele richtlijnen van Tennis Vlaanderen (Gewest Limburg)

• Voor midweek-wedstrijden: de thuisploeg moet de bezoekende ploeg ten laatste 48 uur op voorhand uitnodigen.  Vraag steeds een bevestiging per mail.
  • Voor Weekend-wedstrijden: de thuisploeg moet de bezoekende ploeg ten laatste op woensdag vóór 21:00 uur verwittigen.  Vraag steeds een bevestiging per mail.
  • Deelnemen aan wedstrijden van verschillende categorieën mag voor zover ze niet op dezelfde dag gespeeld worden.  Dit geldt niet voor de reeksen Dames, Dames 25, Heren en Heren 25. Voor deze reeksen mag er niet in dezelfde week tweemaal gespeeld worden.
  • Per enkelwedstrijd moet de thuisploeg drie NIEUWE ballen ter beschikking stellen.  Deze ballen worden ook gebruikt voor de Dubbelwedstrijden.
  • Als jullie op verplaatsing spelen, zorg dan dat je steeds jullie identiteitskaart op zak hebben.  Bij sommige clubs is het gebruikelijk dat je deze moet tonen aan de wedstrijdleiding (o.a. Limburg-Maas).

Indien er twijfels zijn over de toepassing van het reglement, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Download de kalender >>

Succes,